The Art of Skin Resurfacing

Effectieve methode voor huidverbetering!

Na eerst een jaar intensief research te hebben gedaan naar de producten en de bijbehorende behandelingen, heeft Dermaesthetics besloten om selectief huidinstituten op te leiden om de specialistische behandelingen van het merk pHformula uit te voeren.

Al snel blijkt er duidelijk veel vraag te zijn, vanuit de consument, naar behandelingen die krachtig en heilzaam werken op het gebied van huidproblematiek. Door de 4 afzonderlijke behandelprogramma’s van pHformula af te rekenen met problemen zoals hyperpigmentatie
en acne.

pHformula blijkt overtuigend en krachtig genoeg te zijn om zichzelf te bewijzen. pHformula biedt oplossingen voor de volgende huidproblemen: Ageing, Hyperpigmentatie, Acne en Chronische roodheid.

Een innovatief concept op het gebied van huidverbetering en esthetiek. pHformula verbetert
de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid.

M.E.L.A. Resurfacing

Intensieve peeling voor het vernietigen van pigmentophopingen en ouderdomsvlekken

A.C.N.E. Resurfacing

Intensieve peeling voor de problematische, vette acne huid

A.G.E Resurfacing

Intensieve peeling om rimpels rond de ogen, mond, hals en het decolleté sterk te verminderen

C.R. Resurfacing

Behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige, couperose en rosacea huid

TCA Peeling

Een intensieve peeling voor een door de zon beschadigde, hypergepigmenteerde en problematische huid. Een hoge concentratie fruitzuren in combinatie met TCA, zorgt voor een intensieve peeling. Na de behandeling ziet u zichtbare huidvernieuwing. De huidstructuur wordt zichtbaar gladder en pigment wordt gereduceerd.