Ontwikkeld door de wereldberoemde Facial Plastic and Reconstructive Surgeon,
en ster van E’s Hit Reality Show, ‘Botched!’, Dr. Paul Nassif.
Door gebruik te maken van wat hij onder de huid ziet en te weten wat de oorzaak is van afbraak en voortijdige veroudering, ontwikkelde Dr.Nassif NassifMD Dermaceuticals ™, een gepatenteerde huidverzorgingslijn die is ontwikkeld om de gezondheid van de huid van binnen en van buiten op elke leeftijd te herstellen, te verjongen en te beschermen.

COMPLEXION PERFECTING DETOXIFICATION PADS – AHA/BHA’S EXFOLIATE, EVEN SKIN TONE, REDUCE PORES, SMOOTH & PROTECT – 30CT

Perfecting Detox Pads In een paar eenvoudige veegbewegingen, grondig reinigen, exfoliëren, poriën verkleinen, de teint egaliseren, verstevigen, glad maken, ontstekingen verminderen en beschermen tegen blauw licht en vrije radicalen met onze Detox Pads!

HYDRO-SCREEN – HYDRATION SERUM WITH MICRO-SPHERES OF HYALURONIC ACID & CERAMIDES, REPAIRS AND PROTECTS SKIN – 1OZ

Hydro-Screen Hydrating Serum with Hyaluronic Acid, Ceramides and a Retinol like product without the negative side effects of Retinol. Reverse aging, protect skin from further damage, repair and nourish skin.

NIGHT TIME AGE-DEFYING CONCENTRATED VITAMIN C SERUM & RETINOL REVIVING SKIN ELASTICITY, FIRMNESS, TONE & WRINKLE REDUCTION 1OZ

Wij tillen de betekenis van Beauty Sleep naar een heel nieuw niveau! Ons Antioxidant Serum voor nachttherapie is een anti-aging formule voor de huid die werkt terwijl u slaapt. Het is een geconcentreerd serum geformuleerd met AcquaCell en Innumax Retinol (een minder irriterende vorm van Retinol) dat werkt om de huid te hydrateren; verminderen zichtbaar een ongelijkmatige teint, fijne lijntjes en rimpels en verbeteren de stevigheid en elasticiteit, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.