HydroPeptide: The Anti-Aging Authority

The Leaders in Anti-Aging SkinCare

Bent u opzoek naar een huidverbeterende verzorgingslijn met een onmiddellijk “wauw-effect”? Naar daadwerkelijke aantijging voor uw huid?

Deze Awardwinnende aantijging verzorgingslijn garandeert je echte resultaten! HydroPeptide is gebaseerd op meer dan 60 verschillende peptiden. Peptiden zijn korte ketens van aminozuren of eiwitfragmenten die werken als celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. Elke peptide heeft een specifiek talent om zicht te binden aan bepaalde cellen. Zo vervoeren zij hun specifieke boodschap naar de huid- of vaatcellen en zorgen daar voor de gewenste activiteit.

HydroPeptide is markleider in peptiden.

ANTI-AGING HUIDVERZORGING

Bestrijdt krachtig fijne lijntjes en rimpels terwijl de helderheid, een egale teint en de hydratatie wordt bevorderd, de stevigheid wordt hersteld en de veroudering wordt vertraagd.

DE LUMAPRO-C BIGHTENING PIGMENT CORRECTOR

De “LumaPro-C Brigttening Pigment Corrector” pakt doeltreffend hyperpigmentatie aan. Deze innovatieve formule is gebaseerd op epigenetische principes. Dit serum vermindert bestaand pigment, voorkomt toekomstige hyperpigmentatie en verheldert het gezicht.

EYE AUTHORITY & UPLIFT EYE

“All Eyes On You!”

 Gebruik niet enkel jouw Eye Authority onder de ogen, maar ook de Uplift Eye op de oogleden om jouw ogen op zijn best te laten uitkomen!