3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

HydraFacial: 3 stappen in één behandeling

STAP 1 – REINIGING + PEELING

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

STAP 2 – EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

STAP 3 – INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek ophuidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

Maak dan nu een afspraak.

BASIC BOOSTER

Pas je behandeling aan met award-winnende super serums om je specifieke huidproblemen aan te pakken.

GLYSAL PEEL BOOST

Verhoog het percentage van de GlySal boost en geniet van een efficiëntere peeling van de huid.

DERMABUILDER

Helpt het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels egaliseren. Verhoogt de elasticiteit van de huid

BRITENOL

Verheldert en brengt de huidtint in balans donkere plekken of pigmentvlekken worden geminimaliseerd

PREMIUM BOOSTER

Chrono-Peptide Booster for HydraFacial

Powerful system designed to rebuild, recharge and repair the skin by rebuilding the dermal matrix resulting in a reduction in the appearance of fine lines and wrinkles.

ProTec Plus Booster for Hydrafacial

Circadia® Vital Defense System with Protec Plus Booster The ProTec Plus Booster delivers the ultimate in hydration, protection and instant plumping of fine lines and wrinkles. This super serum also delivers 6 different forms of hyaluronic acid and natural botanicals that increase moisture by 30% within 2 hours.

Regen GF Hydrofacial

REGEN GF

De wereldwijd aanvullende formule – ontwikkeld met nieuwe generatie groeifactoren en gepatenteerde M-007 transporttechnologie – herstelt de gezondheid van de huid en vermindert fijne lijntje.
Regeneratieve Peptides boosten groeifactoren na om productie van collageen en elastine te stimuleren. Revolutionaire M-007 Transporttechnologie verstekt de behandelingen door een diepere en efficientere opname mogelijk te maken.

Nassim FD Hydrofacial

NASSIF MD

Geniet van de exclusieve hydraterende behandeling van Dr. Nassif NassifMD ® Hydraglucan ™ Intense Hydration Booster voor HydraFacial ™. Deze gepatenteerde cocktail van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, glucaan en betaïne, zal uw huid hydrateren, herstellen, verjongen en beschermen, terwijl het de volheid, uitstraling en de tekenen van veroudering herstelt.

HydraFacial & Epicutis Neck & Décolleté Booster Vermindert rimpels

Het is klinisch bewezen dat de Neck & Décolleté Booster van HydraFacial en Epicutis de verschijning van rimpels in het gezicht en de hals vermindert en een diepe hydratatie bevordert met niet-giftige, hoogwaardige, gepatenteerde actieve ingrediënten. Volgens de merken was het product “ontworpen voor consumenten die de halslijn zichtbaar willen revitaliseren en een gladdere huid willen krijgen.” Gemaakt om de voordelen van de HydraFacial-technologie te versterken, biedt het Neck & Décolleté Booster-serum een ​​schone benadering van anti-verouderingsbehandelingen.

Terwijl HydraFacial spa-therapieën combineert met geavanceerde medische technologie, produceert Epicutis professionele, medische luxe huidverzorging met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Samen biedt de allereerste samenwerking van het paar een gerichte en geavanceerde huidverzorgingsoplossing voor een gebied dat vaak over het hoofd wordt gezien.

HydraFacial Perk Lips Serum

The first signs of aging appear around the eyes where skin is more prone to dryness, fine lines and wrinkles. The eye area lso shows signs of stress, lack of sleep, and poor diet.
HydraFacial Perk Eye brightens and refreshes your outer-eye area with key ingredients like horse chestnut seed extract and arnica flower extract — leaving this delicate area toned, firmed, and hydrated.

HydraFacial Perk Lips Serum

• Maakt gebruik van gepatenteerde rollerflex-technologie
om het gebied rond de ogen te verhelderen en te hydrateren
• Biedt onmiddellijke en langdurige resultaten
• Bevat een behandeling op kantoor + een serum voor thuisgebruik voor dagelijks gebruik

Behandelingen

Gezicht, ogen & lippen

30’ Hydrafacial Signature

Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

60’ Hydrafacial Deluxe

Plaatselijk Premium Booster + LED 
Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

75’ Hydrafacial Deluxe Plus

Bevat uitgebreidere Extracties & Blauwe LED Lichttherapie om acne (booster) te bestrijden.

Age-refinement HydraFacial

Bevat Premium boosters naar keuze / advies om fijne lijntjes en rimpels en hydratatie te verbeteren.

Clarifying HydraFacial

Bevat uitgebreidere Extracties & Blauwe LED Lichttherapie om acne (booster) te bestrijden.

HydraFacial De Luxe Pakket

Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de Signature HydraFacial bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een Booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED lichttherapie om de zichtbare tekenen van veroudering nog beter de verminderen.

3 Behandelingen

90’ Platinum Plus

(lymfe + Premium booster + Premium Perk +LED) )

De ultieme HydraFacial beleving! Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfolieert en hydrateert de Signature HydraFacial je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Platinum HydraFacial sluit af met LED Lichttherapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen. Plus Perk booster

90’ HydraFacial dermapen met aangepaste booster

De HydraFacial de Deluxe combineert met LED-therapie en een medische microneedling. De huid wordt intensief gezuiverd en vernieuwd en krijgt een mooie glow. Deze behandeling is zeer geschikt als je het allerbeste wil op het gebied van huidverjonging.

Body & Hoofdhuid

Décoletté, rug en handen.

30’ Neck & Décolleté HydraFacial Epicutis

Neck & Décoletté Booster is ontworpen voor die de halslijn zichtbaar willen revitaliseren en een gladdere huid willen krijgen.

90’ HydraFacial Keravive

Een unieke 3-stappenbehandeling voor de hoofdhuid bestaande uit een klinische behandelingen.

1. Reinigen + Exfoliëren
2. Hydrateren + Voeden
3. Booster van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren.