3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

HydraFacial: 3 stappen in één behandeling

STAP 1 – REINIGING + PEELING

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

STAP 2 – EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

STAP 3 – INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek ophuidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

Maak dan nu een afspraak.

De behandelmogelijkheden

30’ Hydrafacial Express

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.
Prijs : 125 €

60’ HydraFacial Plus

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Basic behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met uitgebreid diepte reining en de boosters en ledlicht.
Prijs : 150 €

75’ HydraFacial deLuxe

Je krijgt essentiële onderdelen en voordelen van de HF plus
• Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
• Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
• Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën
Prijs : 175 €

90’ HydraFacial Premium

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproceswordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.
Prijs : 195 €

NOOD AAN EEN EXTRA BOOST?

Pas je behandeling aan met award-winnende super serums om je specifieke huidproblemen aan te pakken.

GLYSAL PEEL BOOST

Minimaliseert tekenen van veroudering en vult de huid met een gepatenteerde combinatie van peptiden.

DERMABUILDER BOOST

Minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels om zo de gezondheid en vitaliteit van de huid te herstellen.

BRITENOL BOOST

Minimaliseert pigmentvlekken en zonneschade voor een egale teint.

Nassim FD Hydrofacial

NASSIF MD

Geniet van de exclusieve hydraterende behandeling van Dr. Nassif NassifMD ® Hydraglucan ™ Intense Hydration Booster voor HydraFacial ™. Deze gepatenteerde cocktail van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, glucaan en betaïne, zal uw huid hydrateren, herstellen, verjongen en beschermen, terwijl het de volheid, uitstraling en de tekenen van veroudering herstelt.
Regen GF Hydrofacial

REGEN GF

De wereldwijd aanvullende formule – ontwikkeld met nieuwe generatie groeifactoren en gepatenteerde M-007 transporttechnologie – herstelt de gezondheid van de huid en vermindert fijne lijntje.
Regeneratieve Peptides boosten groeifactoren na om productie van collageen en elastine te stimuleren. Revolutionaire M-007 Transporttechnologie verstekt de behandelingen door een diepere en efficientere opname mogelijk te maken.

SKINCONFIDENCE

HydraFacial®

behandeling

HydraFacial®

behandeling

ZIE HET WERKEN

Het unieke serum-transportmechanisme plaatst de HydraFacial in een unieke categorie los van de rest. Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt. De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar.

BEKIJK HIER DE HYDRAFACIAL® VIDEO 3D

HYDRAFACIAL®