DermaQuest – Skin Therapy

De DermaQuest Skin Therapy huidverzorgingsfilosofie:

Het voorbereiden en het in balans brengen van de huid is essentieel om behaalde resultaten voor de lange termijn te behouden. Optimaal succes wordt bereikt door de huid te versterken om haar zodoende voor te bereiden op toekomstige agressievere resultaatgerichte procedures. DermaQuest Skin Therapy huidverzorginsfilosofie biedt uitstekende lange termijn resultaten die kunnen worden bereikt zonder onnodige irritatie en ongemak door middel van een uitgebalanceerde behandelingscyclus.
Since 1999

DermaQuest Skin Therapy is ontwikkeld in de Verenigde Staten en is sinds 1999 bezig met het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde behandelingen en producten die zichtbaar uw huid verbeteren.”

Producent van DermaQuest Skin Therapy zijn vrij van parabenen, niet geparfumeerd en niet op dieren getest.

Alleen verkrijgbaar bij huidspecialisten!

Vanwege de krachtige werking van onze producten zijn deze alleen verkrijgbaar via erkende en goed opgeleide huidspecialisten. Yvette’s House of Wellness biedt een perfect behandelingsprogramma aan van DermaQuest voor elke huid of elk huidprobleem: acne, rimpels, onegale en grove huidstructuur, rokershuiden, pigmentatie, rosacea, eczeem, huidveroudering, zonneschade, droge huid, vale huid.

DERMAQUEST SKIN THERAPY – The new sience of skincare.