Therapie
”Micro needling”

 

De Dermapen™ is de nummer 1 op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.  


Voordelen

De Dermapen™ heeft veel voordelen ten opzichte van behandeling met de Dermaroller en de Laser. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Dermapen™ indicaties

  • De verslapte en verouderde huid
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Couperose
  • Stria
  • Pigmentatie
  • Littekens

Waarom kiezen voor een Dermapen™ behandeling?

Nieuw in de salon van Yvette zijn de behandeling van Dermapen (advanced skin needling – www.dermappeal.nl).Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de DermaPen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. 

De Dermapen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. Dermapen behandeld de verslapte en verouderde huid, de fijne lijntjes en rimpels, specifieke lijnen op de bovenlip, vergrote poriën, striae, littekens (acne, operatief en brandwonden), alopecia en nog veel meer.