Unieke Behandelingen en Peels

Wetenschap van Circadiaanritmes De term Circadiaanritme zegt je misschien niks, maar van je biologische klok heb je vast wel al gehoord. Dit genetisch bepaalde en dus aangeboren mechanisme regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit. Niet alleen bij mensen, maar ook bij planten en dieren. Zo heb je bijvoorbeeld jaarlijkse ritmes (vogeltrek of voortplantingsgedrag van veel dieren), maandelijkse ritmes (menstruatiecyclus) en ook de dagelijkse ritmes of circadiaanritmes (‘circa dies’ betekent ‘de hele dag rond’ in het Latijn).

Circadiaanritme en de Huid

Onze huid wordt gestuurd door zo’n circadiaanritme. Om het eenvoudig te houden: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ’s nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hieropaan te passen. De producten van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens de circadiaanritmes. Wil je weten wat het uitgebreide gamma van Circadia kan betekenen voor de biologische klok van jouw huid? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak

Circadia heeft enkele unieke behandelingen die inwerken op deze circadiaanritmes of de gevolgen van een verstoord ritmekunnen aanpakken. Deze kunnen eveneens ingezet wordenvoor een mooie aanvulling van je huidige behandelingenof producten.

Doet jouw behandeling niet wat zemoet doen? Dan is het tijd omte SWiCH-en! De SWiCH™behandeling werd ontwikkeld om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd van reeds bestaande peeltechnieken.

Met de Oxygen Rxbehandeling kan er op een snelle en pijnloze manier een ideale hoeveelheid zuurstofworden toegevoegd aan de huid. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat ze uiterst doeltreffend is voor acne en vette huid, terwijl opklarende en vaatvernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen Rx helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie.

Daarnaast zijn erook milde en sterke peelsin hetgamma met mooie resultaten en minimale risico’s. Zo is eronder meerde eigenhandig ontworpen MandeliClear Peel waar de basis zich focust op een JessnerPeel, maar die dankzij een unieke amandelzuurtoevoeging meerdere inzetgebiedenheeftzoals donkere huidtypes, gevoelige huidtypesen pigmentatie.

Indien je toch een milder alternatief wil voor een chemische peeling, kan je altijd gebruik maken van een enzymenmasker. Een doeltreffende enzymenbehandeling doet de huid onmiddellijk stralen en maakt haar gezond door te helpen de dode huidcellen en andere onzuiverheden te verwijderen.