cellics anti-aging Amsterdam

Hét beste op het gebied van anti-aging!

Werkt met o.a. collageen, phytoceramides en hyaluronzuur op volumeverlies en opkomende rimpels, maar doet daarna nog veel meer goeds. Met maar liefst 29 cell- en skinboosters gaat het, het verlies aan natuurlijke bouwstenen in het hele lichaam tegen. De huid is namelijk sluitpost, dus het is belangrijk dat alles op orde is om uiteindelijk op die huid resultaat te zien.

Cellics – Cell First ! Let’s protect

Cell Elixer 
Limitless let’s rebuild

Anti-aging Amsterdam

Cell Elixer 
Let’s rebuild

Cell Protein
Let’s build

Cell Omega

Een zeer zuivere visolie capsule ondersteunt veel belangrijke processen in ons lichaam en vertraagt daarmee het verouderingsproces.
Tevens zorgt het voor een betere opname van de overige producten.

Cell Elixter

Voor volumeverlies, opkomende rimpels en het maximaal willen werken aan anti-aging. Naast skinboosters ook cellboosters ter ondersteuning van de vitaliteit. Voor het tegengaan van het natuurlijke verlies aan bouwstenen.

Cell First

Werk preventief aan anti-aging door niet onnodig collageen te verliezen. Een antioxidanten boost die de cellen en het collageen beschermen en een energy boost geven.

Cell Boost

Voor een onrustige huid met bijvoorbeeld acne, eczeem of rosacea. Een krachtige detox die ontstekingen verlaagt en energie geeft. Herstelt daarnaast de darmen, omdat anders ook huidherstél niet mogelijk is.

Cell-Elixer-anti-aging-cell-first-yvettes-house-of-wellness-amsterdam

Cell Pure
Let’s detox

Cell Elixer anti aging cell omega-yvettes-house of wellness amsterdam

Cell Omega
Let’s shine

Cellics-anti-aging cell omega-yvettes-house of wellness amsterdam

Cell First
Let’s protect

Cellics is het eerste complete product voor skin vitality, dat je met gemak in neemt

De zoektocht naar de beste skin vitality bracht ons bij een poedervorm (voor de beste opname) met in de basis 29 cell- en skinboosters die helpen de cellen herstellen en opbouwen, samengebracht in het Cell Elixer Limitless. Makkelijk te roeren door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie.

Dit meer dan complete huidsupplement is niet alleen goed voor je huid, maar zorgt ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. Cellics health nutrition doet naast de huid dus nog veel meer goeds voor het lichaam, wat ook nodig is om uiteindelijk in die huid te werken. De huid is namelijk sluitpost, eerst snoepen de organen en lichaamsprocessen weg wat deze nodig hebben en de huid krijgt alleen wat over blijft (als er al iets overblijft).

Vergeet al die verschillende potten en pillen, dit heeft alles in een!

Cellics
Een compacte lijn bestaande uit high quality health nutrition supplements in poedervorm, met een focus op de huid. Naast onze Cell Elixers bieden wij poedervormen voor bescherming van de huid, om je vitaal op je best te voelen en hulp bij huid- en lichaamsproblemen. En kun je ook als vegan bij ons terecht.

1. Max Skin Rebuild

De beste skincare van binnenuit. Krachtige en bewezen anti-aging werking voor een mooie, gezonde en stevige huid, mooie gezonde nagels en sterk, glanzend haar.

2 Architect Boost

Met de aanvulling van deze bouwstenen voor lichaams- en huidcellen werk je intensief aan herstel in darmen, gewrichten en huid.

3 Antioxidant Boost

Je kan er bijna niet genoeg van binnen krijgen om je cellen in staat te stellen zich goed te beschermen tegen schadelijke invloeden, daardoor onmisbaar voor celweerstand.

4 Vitamin (Mineral) Boost

Onmisbaar om gezond te blijven en onze cellen goed te laten functioneren zijn deze essentiële vitaminen, mineralen en spoorelementen.

5 Immune Boost

Een goede weerstand zorgt ervoor dat onze cellen zich goed kunnen beschermen en daardoor heel belangrijk voor cel- en huidvitaliteit.

6 Energy Boost

Om al onze cellen te opti
maliseren hebben deze energie nodig. Hierdoor krijgen de cellen maximale celenergie.

Omdat we meer te maken hebben met stress, uitlaatgassen, een verslechterd milieu, voedsel is bewerkt etc. kan iedereen wel wat extra bescherming gebruiken. Heb jij een mooie huid? Dan wil jij deze ook zolang mogelijk behouden toch? Dan is een goede beschermer hét allerbelangrijkste. Cell First voedt en beschermt van binnenuit.

Een goed opgebouwde huid is dus belangrijk voor maximaal en blijvend resultaat op die huid.