CARITA The Beauty of Skin

Carita - Luxury Beauty Care for Face

Carita is een, in 1945 opgericht, luxueus Frans cosmeticabedrijf en staat symbool voor schoonheid, internationale bekendheid, en een origineel concept op basis van de perfecte alliantie van luxe, vrouwelijkheid en de expertise van ervaren schoonheidsspecialisten. Carita is specialist in anti-aging, de uniciteit en originaliteit is gebaseerd op het concept van totale schoonheid voor gezicht, lichaam en haar, Carita´s producten en hun luxe behandelingen.

Specialist in anti-aging

Unieke methode

Zichtbare resultaten

 “Carita biedt exclusieve producten en laat uw natuurlijke schoonheid stralen!”

Carita behandeling - Unieke methode!

De CARITA-producten berusten op een unieke methode die voortgekomen is uit de ervaring van schoonheidsspecialisten. Deze methode is gebaseerd op het simpele idee dat schoonheid bestaat uit drie schoonheidsrituelen, die nauwkeurig en consequent worden toegepast:

1) Reinigen: alle onzuiverheden op de huid worden verwijderd. De voornaamste stop om de huid voor te bereiden.

2) Corrigeren: tijdens dit ritueel wordt een huid die uit balans is aan de bron gecorrigeerd met als doel de huid weer in balans te brengen en vitaal en stralend te maken. De CARTIA-verzorging bij uitstek.

3) Beschermen en stimuleren: de huid wordt beschermd tegen schadelijke externe invloeden en luchtvervuiling, factoren die op de lange duur een uitputtende werking hebben.

HUIDVERBETERING & ANTI-AGING

 Carita staat bekend om haar rénovateur behandelingen:

  • Rénovateur Pureté Extreme: intensief zuiverend. Een reinigende en zuiverende behandeling voor de gemengde tot de vette huid. Verbetert de huidstructuur en helderheid van de teint.
  • Rénovateur Hydratation Intense: intensief vocht inbrengend. Aan het huidtype aangepaste behandeling voor de dorstige huid, die door uitdroging verzwakt is.
  • Rénovateur Douceur Extreme: kalmerend en beschermend. Behandeling die de gevoelige en kwetsbare huid kalmeert, voedt, beschermt en opnieuw balanceert.
  • Rénovatuer Anti-Age: liftend en verstevigend. De ideale behandeling voor de rijpere huid. Herstelt de tekenen van huidveroudering en heeft onmiddellijk een huid ontspannend effect. Deze behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een bindweefselmassage.

Het Franse cosmeticamerk

Marie en Rosie Carita, twee visionaire zussen, begonnen meer dan 70 jaar geleden met benutten van hun talent in het mooi maken van vrouwen.

Oorspronkelijk afkomstig uit Toulouse, hebben ze nooit geaarzeld hun ideeën over schoonheid mee te nemen en om te zetten in realiteit. Daardoor werden ze snel befaamde kapsters in Parijs.

In 1945 startten ze hun eerste salon op 5 Rue de Faubourg Saint Honore. Hun bedrijf breidde snel uit en leidde tot de creatie van hun mythische plaats, La Maison de Beaute gelegen op 11 rue de Faubourg Saint Honore. Al snel trok hun creativiteit en durf de aandacht van de jonge, toonaangevende mode-ontwerpers van die tijd, de toekomstige grote namen in de Franse Haute Couture, en ze begonnen regelmatig samen te werken met deze ontwerpers.

Tegelijkertijd trok hun expertise en gedurfde stijl de aandacht van bekende beroemdheden, die de klanten van La Maison de Beaute werden. Tegenwoordig is Carita glamour zonder te overdrijven, op basis van verfijning, elegantie en eenvoud. Gekenmerkt door subtiliteit en verfijning in de textuur van de producten en in de aangepaste kwaliteitsbehandelingen aangeboden in Carita spa’s.

FACE BEAUTY

“Carefully targeted rituals and advancedformulas effectively address your
skin’s anti-aging needs.”