Behandeling

Bindweefselmassage gezicht

Voor de bindweefselmassage, een gepatenteerde therapeutische benadering die niet alleen de aanmaak van collageen en elastine bevordert, maar ook de doorbloeding in de huid hersteld, komen nog steeds vele klanten terug!

Zichtbare huidverbetering!

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling en wordt zowel op het gezicht als op het lichaam toegepast.

Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidtherapeute past een speciale techniek toe, waarbij de invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten bindweefselcellen waardoor de huid vernieuwd
en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Door het gezicht stevig te masseren raakt de huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de huid ziet er jonger en gladder uit. De massage vervaagt rimpels door de versnelde stofwisseling van de huid en vermindert acne en littekens. Ook bleke rokershuid heeft baat bij de behandeling aangezien de huid door een verbeterde doorbloeding een gezonde teint krijgt.