“A perfect day starts with perfect skin.”

HydraFacial®

HydraFacial® is een revolutionaire huidtherapie om de huid mooi, gezond en jong te houden. Vanaf 8 mei bieden we de nieuwste en krachtige HydraFacial Tower behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de allernieuwste apparatuur van HydraFacial MD® en is zeer geschikt voor huidverbetering, huidproblemen én anti-aging.

MEER INFORMATIE

PK Peels

Peeling (versnelde versies van exfoliëring) worden al jaren toegepast in veel schoonheidssalons en bestaan in verschillende vormen, waaronder chemische en mechanische en thermische behandelingen. In 2006 introduceerde Circadia de Peka Peels series: van de heel lichte melkzuren over de populaire salicylzuren tot de meer agressieve Jessner. Vraag Yvette welke peeling het beste bij jouw huid past!

MEER INFORMATIE

Microdermabrasie/Megapeel

Vertoont uw huid kleine rimpeltjes, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is microdermabrasie een uitstekende oplossing. Straling met zeer fijne aluminium kristallen verwijdert een dun laagje opperhuid.

MEER INFORMATIE

Dermapen

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. 

MEER INFORMATIE

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

MEER INFORMATIE

Dermalux LED Phototherapy

Dermalux LED Phototherapy is bekend geworden als één van de niet-invasieve en meest effectieve manieren ter ondersteuning van huidverjonging en herstel van de huid. Het zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit, zonder dat daar een laser of IPL aan te pas komt. Dermalux LED Phototherapy zorgt ervoor dat de huid er weer egaal, jeugdig en gezond uit gaat zien en dat alles door middel van de kracht van puur licht. Bij Dermalux LED Phototherapy wordt er gebruik gemaakt van specifieke golflengtes van het licht om de huid opnieuw op te laden.

MEER INFORMATIE