Echte schoonheid zit van binnen, maar de buitenkant behoeft ook zeker aandacht. Eén van de meest revolutionaire huidbehandelingen van deze tijd is de HydraFacial MD®. Deze behandeling werkt in verschillende stappen, met direct resultaat. Je huid ziet er meteen een stuk jonger en frisser uit, is ook veel beter gehydrateerd. Na één behandeling zie je al meteen resultaat!

Wat is HydraFacial MD®?

HydraFacial MD® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende stappen. Ze combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een speciale insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie.

HydraFacial MD®

Hydradermabrasie - behandeling

HydraFacial MD®

Hydradermabrasie - behandeling

Behandeling! HydraFacial MD®

De HydraFacial MD® werkt met serums in plaats van kristallen. In één behandeling worden meteen 5 stappen uitgevoerd, waardoor je meteen resultaat merkt.

  • De dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de gezonde huid zichtbaar wordt
  • Een peeling met het GlySal serum maakt de dode huidcellen week en geeft een schilferloze peeling
  • Gepatenteerde en geautomatiseerde vortex zuiging zuigt de dode huidcellen op en maakt de poriën schoon
  • Na de peeling krijgt de huid meteen een tweede behandeling van de HydraFacial MD®, waarbij een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten wordt toegediend
  • De huid wordt meteen goed gehydrateerd, dé basis voor een gezonde, stralende huid

Na één behandeling zie je al resultaat en ga je naar huis met een stralende huid, zonder irritaties. Het beste resultaat wordt verkregen in een minikuur van 3 weken, met wekelijkse behandelingen.
Wil jij ook een stralende huid? Maak dan nu een afspraak.

Voor direct resultaat!

Na slechts één behandeling ziet uw huid er super uit en voelt u zich geweldig. HydraFacial MD® zal de gezondheid van uw huid op alle niveau's herstellen en geeft u meteen voldoening en tevredenheid!

HYDRAFACIAL MD® - HYDRADERMABRASIEBEHANDELING

HydraFacial MD®

Hydradermabrasie - behandeling

HydraFacial MD® peelt de huid met hydraterende serums:

HydraFacial MD® staat voor een nieuwe vorm van microdermabrasie (mechanische peeling) met serums in plaats van kristallen. HydraFacial MD® peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is de basis van een gezonde, stralende huid. Vandaar dat deze nieuwe techniek Hydradermabrasie wordt genoemd. Hydradermabrasie met de HydraFacial werd ontwikkeld vanuit de behoefte naar efficiëntere huidverbetering, zonder agressie en zonder de neveneffecten.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial MD®. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten. Van de anti-oxidanten werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

De mogelijkheden met HydraFacial MD® zijn enorm. Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid: huidvernieuwing van de epidermis, toename van de fibroblastenpopulatie en aanmaak van nieuwe collageen in de dermis. Een kuur geeft duidelijke huidverjonging; rimpelvermindering, huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering.

Om het resultaat te optimaliseren wordt aangeraden om minstens een minikuur te volgen van 3 behandelingen met 1 behandeling per week. Een meer intensieve kuur bestaat uit 6 tot 12 weken.

BEKIJK HIER DE HYDRAFACIAL MD® VIDEO 3D