Echte schoonheid zit van binnen, maar de buitenkant behoeft ook zeker aandacht. Eén van de meest revolutionaire huidbehandelingen van deze tijd is de HydraFacial®. Deze behandeling werkt in verschillende stappen, met direct resultaat. Je huid ziet er meteen een stuk jonger en frisser uit, is ook veel beter gehydrateerd. Na één behandeling zie je al meteen resultaat!

SKINCONFIDENCE

Wij beloven jou dat HydraFacial® niet alleen het uitzicht van jouw huid zal verbeteren, maar met frequente behandelingen de gezondheid van de huid zal herstellen. Wij geloven dat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat de innerlijke schoonheid versterkt. Het is onze missie om de beste huid van jouw leven te onthullen.

HydraFacial®

behandeling

HydraFacial®

behandeling

Behandeling! HydraFacial®

Alleen HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. HydraFacial super serums zijn gemaakt met verzorgende ingrediënten die een onmiddellijk stralende gloed geven.

HydraFacial: 3 stappen in één behandeling

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw gloed te maximaliseren.

Na één behandeling zie je al resultaat en ga je naar huis met een stralende huid, zonder irritaties. Het beste resultaat wordt verkregen in een minikuur van 3 weken, met wekelijkse behandelingen. Wil jij ook een stralende huid? Maak dan nu een afspraak.

De beste huid van je leven. Voor direct resultaat!

Na slechts één behandeling, in 3 stappen en 30 minuten ziet uw huid er super uit en voelt u zich geweldig. HydraFacial® zal de gezondheid van uw huid op alle niveau's herstellen en geeft u meteen voldoening en tevredenheid!

HydraFacial richt zich op alle huidproblemen. 

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

HYDRAFACIAL®

NOOD AAN EEN EXTRA BOOST?

Pas je behandeling aan met award-winnende super serums om je specifieke huidproblemen aan te pakken.

GLYSAL PEEL BOOST

Minimaliseert tekenen van veroudering en vult de huid met een gepatenteerde combinatie van peptiden.

LEES VERDER

DERMABUILDER BOOST

Minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels om zo de gezondheid en vitaliteit van de huid te herstellen.

LEES VERDER

BRITENOL BOOST

Minimaliseert pigmentvlekken en zonneschade voor een egale teint.

LEES VERDER

ZIE HET WERKEN

Het unieke serum-transportmechanisme plaatst de HydraFacial in een unieke categorie los van de rest. Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt. De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar.

BEKIJK HIER DE HYDRAFACIAL® VIDEO 3D