Behandeling
Derma Peeling

Yvette werkt met Dermapeels van DermaQuest (www.dermaquest.nl).

DermaQuest Skin Therapy is ontwikkeld in de Verenigde Staten en is sinds 1999 bezig met het ontwikkelen van wetenschappelijk onderbouwde behandelingen en producten die zichtbaar uw huid verbeteren. Vanwege de krachtige werking van onze producten zijn deze alleen verkrijgbaar via erkende en goed opgeleide huidspecialisten.

Producent van DermaQuest Skin Therapy zijn vrij van parabenen, niet geparfumeerd en niet op dieren getest.  

De DermaQuest Skin Therapy huidverzorgingsfilosofie

Het voorbereiden en het in balans brengen van de huid is essentieel om behaalde resultaten voor de lange termijn te behouden. Optimaal succes wordt bereikt door de huid te versterken om haar zodoende voor te bereiden op toekomstige agressievere resultaatgerichte procedures. DermaQuest Skin Therapy huidverzorginsfilosofie biedt uitstekende lange termijn resultaten die kunnen worden bereikt zonder onnodige irritatie en ongemak door middel van een uitgebalanceerde behandelingscyclus.

Beschikbare DermaPeeling behandelingen

  • Dermapeel Acne: deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en dit onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.
  • Dermapeel Huidveroudering: deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.
  • Dermapeel Pigmentatie: deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in uw huid. Uw huidteint wordt opmerkelijker egaler.