“A perfect day starts with perfect skin.”

Dermalux LED Phototherapy

Dermalux LED Phototherapy is bekend geworden als één van de niet-invasieve en meest effectieve manieren ter ondersteuning van huidverjonging en herstel van de huid. Het zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit, zonder dat daar een laser of IPL aan te pas komt. Dermalux LED Phototherapy zorgt ervoor dat de huid er weer egaal, jeugdig en gezond uit gaat zien en dat alles door middel van de kracht van puur licht. Bij Dermalux LED Phototherapy wordt er gebruik gemaakt van specifieke golflengtes van het licht om de huid opnieuw op te laden.

MEER INFORMATIE

Dermapeelings van DermaQuest

Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

MEER INFORMATIE

HydraFacial®

HydraFacial® is een revolutionaire huidtherapie om de huid mooi, gezond en jong te houden. Vanaf 8 mei bieden we de nieuwste en krachtige HydraFacial Tower behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de allernieuwste apparatuur van HydraFacial MD® en is zeer geschikt voor huidverbetering, huidproblemen én anti-aging.

MEER INFORMATIE

Dermapen

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. 

MEER INFORMATIE

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

MEER INFORMATIE

T-Away

Met de T-away neemt u binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

MEER INFORMATIE

Microdermabrasie/Megapeel

Vertoont uw huid kleine rimpeltjes, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is microdermabrasie een uitstekende oplossing. Straling met zeer fijne aluminium kristallen verwijdert een dun laagje opperhuid.

MEER INFORMATIE